Maaskant - logo - beeldmerk - slogan - tekst - Groen - PNG

Werken

Inspirerende interieurs op maat

Bent u op zoek naar een werkomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij de identiteit van uw bedrijf? Wij gaan verder dan standaardoplossingen en bieden op maat gemaakte kantoorinrichtingen, functionele werkplekken en stijlvolle meubels die perfect passen bij de unieke behoeften en uitstraling van uw bedrijf.

Eén enkel meubel of
compleet interieur

Vakmanschap: oog voor
detail en afwerking

Maatwerk
en kwaliteit

Betrouwbaar
en transparant

Meubel- en interieurbouw op maat

Wij gaan verder dan het creëren van meubels. We vormen unieke ontwerpen die uw gehele interieur transformeren naar een representatieve omgeving. In onze visie kan elke ruimte op een unieke manier benut worden, maar niet elk gewenst meubelstuk is beschikbaar in standaardproductie. Voor optimale benutting, afgestemd op specifieke gebruikswensen, is maatwerk vaak essentieel. Daarom biedt Maaskant oplossingen op maat, niet alleen voor exclusief meubilair, maar ook voor kantoorinrichtingen, nieuwe of aangepaste winkelinterieurs, en al uw andere specifieke wensen.

Onze manier van werken

Ontdek het proces van ontwerp tot oplevering

Maaskant - HNK - MAAQ - maatwerk - meubilair - kantoorgebouw - bar

Bedrijfsspecifiek ontwerp

Elk ontwerp begint met een diepgaande analyse van uw bedrijfscultuur en behoeften. Wij creëren op maat gemaakte ontwerpen die de functionaliteit vergroten en een positieve werkomgeving bevorderen.

Maaskant meubel- en interieurbouw - interieur - marriot - hotel - rotterdam

Kwaliteitsmaterialen en constructie

Wij gebruikt alleen eersteklas materialen, van duurzame houtsoorten tot moderne plaatmaterialen. Onze constructies zijn niet alleen stijlvol, maar ook gebouwd om lang mee te gaan.

Efficiënte realisatie

Wij begrijpen het belang van een snelle transformatie van uw werkruimte. Met een efficiënte aanpak zorgen wij voor een vlotte realisatie zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Een luxe interieur, van ontwerp tot resultaat

Maaskant - jaimy - interieur - nieuwbouwwoning - woonkamer - ontwerpMaaskant - jaimy - interieur - nieuwbouwwoning - woonkamer - resultaat

Onze zakelijke projecten

Ontdek hier onze referenties voor de zakelijke markt

Neem contact met ons op

Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en onze mogelijkheden snel duidelijk worden.