Maaskant - logo - beeldmerk - slogan - tekst - Groen - PNG

Stappenplan Maatwerk interieurbouw

Van idee tot realisatie

De deur staat altijd open voor u

Onze werkplaats staat altijd open voor bezoekers en klanten, waardoor u te allen tijde de mogelijkheid hebt om een kijkje te nemen bij lopende projecten. Bovendien bieden we u graag een heerlijk kopje koffie aan tijdens uw bezoek. Op deze manier streven we ernaar om onze doelstellingen van maatwerk en transparantie in het productieproces optimaal te vervullen.

1. Inventarisatie

Bespreek jouw ideeën en behoeften, geef een eerste indruk van gewenste maten en functies, en deel de beoogde sfeer met inspiratiebeelden.

Bij het begin van onze samenwerking, nodigen we je uit om jouw ideeën en behoeften te bespreken. Hierbij is jouw eerste indruk van de gewenste maten en functies van groot belang. Laat ons ook delen in de beoogde sfeer door inspiratiebeelden met elkaar te delen.

2. Advies optie

Ontvang optioneel professioneel interieuradvies en verken ons vakmanschap in diverse producten.

Indien gewenst, bieden wij de mogelijkheid om professioneel interieuradvies te ontvangen. Verken tevens ons vakmanschap door diverse producten te ontdekken, wat kan dienen als inspiratie voor jouw project.

3. Budget overweging

Overdenk de investering in maatwerk en bekijk voorbeelden van vorige projecten.

Neem de tijd om de investering in maatwerk te overdenken. Blader door voorbeelden van vorige projecten om een goed beeld te krijgen van ons vakmanschap en de mogelijkheden binnen jouw budget.

4. Ontwerp fase

Definieer het budget en ga akkoord. Werk gezamenlijk ideeën uit tot een concreet ontwerp.

In deze fase stellen we samen het budget vast en gaan we akkoord. We werken gezamenlijk aan het uitwerken van jouw ideeën tot een concreet ontwerp, waarbij we rekening houden met jouw wensen en het beschikbare budget.

5. Planning & Realisatie

Bepaal de doorlooptijd voor overleg en afstemming. Na akkoord, start de installatie binnen een passende termijn.

Samen bepalen we de doorlooptijd voor overleg en afstemming. Na jouw akkoord gaan we van start met de installatie, waarbij we streven naar een passende termijn voor de oplevering.

6. Nazorg en service

Profiteer van gratis service binnen de garantieperiode. Duidelijke communicatie bij eventuele extra kosten.

Geniet van onze gratis service binnen de garantieperiode. We staan voor duidelijke communicatie, zelfs als er eventuele extra kosten nodig zijn na deze periode. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

7. Van idee naar concrete vorm

Creatieve vertaling van jouw idee naar een tastbaar ontwerp. Oplossingen voor specifieke interieur-uitdagingen. Bezoek onze showroom om ons werk te ervaren.

Laat ons jouw idee creatief vertalen naar een tastbaar ontwerp. We bieden oplossingen voor specifieke interieur-uitdagingen en nodigen je uit om onze showroom te bezoeken, waar je ons werk in levenden lijve kunt ervaren.

Van ontwerp tot resultaat

Maaskant - woning - hendrik - ido - ambacht - prototype - kantoorMaaskant Meubel- en interieurbouw - diensten - wonen - kantoor

Neem contact met ons op

Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en onze mogelijkheden snel duidelijk worden.