Maaskant - logo - beeldmerk - slogan - tekst - Groen - PNG

Kantoor Numansdorp

Stijlvolle, huiselijke kantoorinrichting

Een inspirerende omgeving

In het kantoorpand te Numansdorp heeft Maaskant, in nauwe samenwerking met de eigenaar, een stijlvolle en huiselijke kantoorinrichting gerealiseerd die verder gaat dan de standaard. De wens was duidelijk: een inspirerende omgeving met stijl, huiselijkheid en efficiëntie in harmonie.

De foto’s spreken boekdelen over het resultaat. Maaskant heeft niet alleen aan de functionele eisen voldaan, maar ook een warme uitstraling toegevoegd die het kantoor tot een plek van inspiratie en productiviteit maakt. Laat u betoveren door de beelden van dit unieke kantoorconcept.

Een chique uitstraling

Maaskant heeft met trots bijgedragen aan de transformatie van het gerenommeerde restaurant The Millèn in Rotterdam. Als meubel- en interieurbouwspecialist hebben we op maat gemaakt meubilair ontworpen, vervaardigd en geplaatst om de visie van het restaurant tot leven te brengen. Van prachtig vormgegeven stoelen tot luxe zitbanken en diverse tafels, elk stuk is met zorg en vakmanschap gemaakt. Het resultaat is een verfijnde en chique uitstraling die perfect past bij de culinaire ervaring die The Millèn biedt. Maaskant is verheugd te hebben bijgedragen aan de ambiance van dit restaurant, waar stijl en comfort hand in hand gaan.

Neem contact met ons op

Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en onze mogelijkheden snel duidelijk worden.