Maaskant - logo - beeldmerk - slogan - tekst - Groen - PNG

Zalmhaventoren Rotterdam

Strak en modern maatwerk meubilair

Onderscheidende materialen

Op de 37e verdieping van de adembenemende Zalmhaventoren in hartje Rotterdam schittert het maatwerk meubilair van Maaskant, gerealiseerd in opdracht van MAAQ en ontworpen door Marlies Boterman. De strakke en moderne esthetiek van de ruimte wordt versterkt door het gebruik van onderscheidende materialen zoals essenhout fineer en RVS beplating.

Elk stuk meubilair, vervaardigd met precisie volgens het ontwerp van Marlies Boterman, draagt bij aan de verfijnde uitstraling van de woning op de 37e verdieping. Het eindresultaat spreekt voor zich en getuigt van de perfecte samensmelting van stijl en vakmanschap.

Een chique uitstraling

Maaskant heeft met trots bijgedragen aan de transformatie van het gerenommeerde restaurant The Millèn in Rotterdam. Als meubel- en interieurbouwspecialist hebben we op maat gemaakt meubilair ontworpen, vervaardigd en geplaatst om de visie van het restaurant tot leven te brengen. Van prachtig vormgegeven stoelen tot luxe zitbanken en diverse tafels, elk stuk is met zorg en vakmanschap gemaakt. Het resultaat is een verfijnde en chique uitstraling die perfect past bij de culinaire ervaring die The Millèn biedt. Maaskant is verheugd te hebben bijgedragen aan de ambiance van dit restaurant, waar stijl en comfort hand in hand gaan.

Neem contact met ons op

Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en onze mogelijkheden snel duidelijk worden.