Maaskant - logo - beeldmerk - slogan - tekst - Groen - PNG

Villa Numansdorp

Uniek en onderscheidend maatwerk meubilair

Een weerspiegeling van een persoonlijkheid

Ontdek de exclusiviteit van Maaskant’s maatwerk meubilair in de betoverende Villa Numansdorp. Hier heeft Maaskant een verscheidenheid aan maatwerk meubels geleverd, elk gebaseerd op het unieke ontwerp van de opdrachtgever. Dit heeft geresulteerd in een onderscheidend geheel dat de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt.

Met het gebruik van eersteklas materialen en een hoogwaardige, vakkundige uitvoering heeft Maaskant een prachtig resultaat bereikt. Elk stuk meubilair draagt bij aan de unieke atmosfeer van de villa, waar vakmanschap en individualiteit samenkomen om een onvergetelijke leefruimte te creëren.

Een chique uitstraling

Maaskant heeft met trots bijgedragen aan de transformatie van het gerenommeerde restaurant The Millèn in Rotterdam. Als meubel- en interieurbouwspecialist hebben we op maat gemaakt meubilair ontworpen, vervaardigd en geplaatst om de visie van het restaurant tot leven te brengen. Van prachtig vormgegeven stoelen tot luxe zitbanken en diverse tafels, elk stuk is met zorg en vakmanschap gemaakt. Het resultaat is een verfijnde en chique uitstraling die perfect past bij de culinaire ervaring die The Millèn biedt. Maaskant is verheugd te hebben bijgedragen aan de ambiance van dit restaurant, waar stijl en comfort hand in hand gaan.

Neem contact met ons op

Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en onze mogelijkheden snel duidelijk worden.