Maaskant - logo - beeldmerk - slogan - tekst - Groen - PNG

Feijenoord

Maatwerk meubilair voor een woning

Een uniek design voor een unieke woning

Maaskant heeft met aandacht en precisie een uitzonderlijke particuliere woning in de wijk Feijenoord in Rotterdam getransformeerd. Het op maat gemaakte meubilair, doordrenkt met een veelal toegepaste houten look, weerspiegelt onze toewijding aan warmte en natuurlijke uitstraling. Het centrale punt van de woning, de op maat gemaakte keuken met een prachtig kookeiland en stenen blad, vormt niet alleen een visueel statement maar is ook functioneel indrukwekkend.

Een slim ontworpen kastenwand in de keuken strekt zich uit naar de eerste verdieping, naadloos verbindend en efficiënt gebruikmakend van de ruimte. De knusse woonkamer is voorzien van een lounge hoekbank en diverse op maat gemaakte kasten, waardoor een harmonieuze en functionele leefomgeving ontstaat. Maaskant is trots op het bijdragen aan de creatie van een unieke en op maat gemaakte woonbeleving die perfect aansluit bij de persoonlijkheid en behoeften van de bewoners.

Een chique uitstraling

Maaskant heeft met trots bijgedragen aan de transformatie van het gerenommeerde restaurant The Millèn in Rotterdam. Als meubel- en interieurbouwspecialist hebben we op maat gemaakt meubilair ontworpen, vervaardigd en geplaatst om de visie van het restaurant tot leven te brengen. Van prachtig vormgegeven stoelen tot luxe zitbanken en diverse tafels, elk stuk is met zorg en vakmanschap gemaakt. Het resultaat is een verfijnde en chique uitstraling die perfect past bij de culinaire ervaring die The Millèn biedt. Maaskant is verheugd te hebben bijgedragen aan de ambiance van dit restaurant, waar stijl en comfort hand in hand gaan.

Neem contact met ons op

Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en onze mogelijkheden snel duidelijk worden.